Nar-Anon familie groepen zijn op dit moment alleen online beschikbaar in Nederland.

Contact: naranontwente@gmail.com
Telefoon: 06-41898671

De onderstaande meetings zijn via Zoom te volgen in Nederland.

Voor deze info graag mailen, appen of bellen voor de ZOOM inlog-gegevens.

Dinsdag: Elke dinsdag is er een Nar-Anon (zoom) meeting genaamd: Nar Anon Samen Sterk.

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.15h (inloop). De meeting start om 19.30h en duurt tot 21h. Het onderwerp kan wekelijks wisselen. Denk hierbij aan verschillende topics, herstelmiddelen, stappen, of een sprekermeeting. Er is altijd de mogelijkheid om met de aanwezige fellows en fella’s na te praten wanneer de meeting is afgelopen.

We nodigen je ook uit om aan te sluiten bij onze Business Meeting(BM). Deze is altijd op de eerste dinsdag van de maand, aansluitend na de reguliere meeting.

Voor meer informatie en/of de inloggegevens van de Nar Anon Samen Sterk meeting vragen we je contact op te nemen via telefoon of whatsapp met een van de volgende nummers:
+31637328485 (v)
+31650524492 (v)

Donderdag: elke week is er een Nar-Anon meeting van 19h-20h, met nadien de mogelijkheid om nog even na te praten.

Vrijdag: Elke vrijdag is er een stappenmeeting van 19.30h-20.30h. Deze groep werkt als volgt: leden lezen om de beurt uit ons werkboek Nar-Anon 36 voor en beantwoorden de bijbehorende vragen uit het boek. We zullen doorgaans een of twee pagina’s per week behandelen en doen zo gezamenlijk het stappenwerk van stap 1 naar stap 12.

(Noot: Onze literatuur is op dit moment alleen beschikbaar in het Engels, de gesproken taal in de meeting zal Nederlands zijn.)

Voor meer informatie over literatuur: graag mailen, appen of bellen.

Open chat
Heb je vragen over het programma?
Hallo, van harte welkom op de website van Nar-Anon.
Als je informatie wil, bel, mail of stuur een appje.