Op dit moment zijn er alleen online Nar-Anon meetings beschikbaar in Nederland.

Voor algemene informatie over Nar-Anon in Nederland:

Contact: info@naranon.nl
Telefoon: 06-41898671

De volgende meetings zijn via Zoom te volgen in Nederland.

Wil je meer info over deze meetings dan kan je mailen, appen of bellen en ontvang je ook de ZOOM inlog-gegevens.

Dinsdag avond meeting: Nar-Anon Samen Sterk

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.15 uur (inloop). De meeting start om 19.30 uur en duurt tot 21 uur.

Het onderwerp wisselt wekelijks van onderwerp zoals: herstelmiddelen, stappen of een spreker meeting. Er is altijd de mogelijkheid om met de aanwezige fellows en fella’s na te praten wanneer de meeting is afgelopen.

Voor meer informatie en/of de inloggegevens van deze meeting vragen we je contact op te nemen via telefoon of whatsapp: 0626402756 of via mail: naranonsamensterk@gmail.com

Donderdag avond meeting: iedereen is van harte welkom rond 19.15 uur. De meeting start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Na de meeting is er de mogelijkheid om na te praten en vragen te stellen.

Het onderwerp van de meeting wisselt wekelijks: 12 stappen, 12 tradities, herstelmiddelen of een topic. Vaak wordt er door een fellow/fella een topic voorbereid.

Iedereen die getroffen is door de ziekte verslaving, is van harte welkom.

Voor meer informatie en/of de inloggegevens van deze meeting vragen we je contact op te nemen via telefoon of whatsapp: 06-41898671 of 06-44194835 of via mail: donderdag@naranon.nl.

Vrijdag avond meeting: Meeting rondom de 12 stappen van Nar Anon
Online stappen meeting: de meeting is van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Dit is geen officiële Nar Anon meeting waar ervaringen, kracht en hoop worden gedeeld.

Om deze meeting bij te gaan wonen is het verstandig om eerst minimaal 6 online Nar Anon meetings te hebben gevolgd op de dinsdag, donderdag avond of zondag ochtend zodat je weet wat het Nar Anon programma inhoud.

Deze groep werkt als volgt: leden lezen om de beurt uit ons werkboek Nar-Anon 36 voor en beantwoorden de bijbehorende vragen uit het boek. We zullen doorgaans een of twee pagina’s per week behandelen en doen zo gezamenlijk het stappenwerk van stap 1 naar stap 12.
Na de meeting is er mogelijkheid na te praten met elkaar.

Zondag ochtend meeting: Iedereen is van harte welkom vanaf 10.15 (inloop). De meeting start om 10.30 uur en duurt tot 11.45

Het onderwerp wisselt wekelijks van onderwerp zoals: slogans, topics, stappen of een spreker meeting. Er is altijd de mogelijkheid om na te praten wanneer de meeting is afgelopen.

Voor meer informatie over deze meeting vragen we je contact op te nemen via telefoon of whatsapp: 06-86213193 of via mail: naranonzondag@hotmail.com

Zoom ID:
3675057769
Wachtwoord: welkom

Literatuur

Tijdens de meetings wordt er gebruik gemaakt van Nar Anon literatuur die te vinden is in Ons Blauwe Boekje. Dit Blauwe Boekje is verkrijgbaar in het Nederlands. De gesproken taal in de meeting is ook Nederlands.

Voor meer informatie over literatuur: graag mailen, appen of bellen.

Contact: info@naranon.nl
Telefoon: 06-41898671

Open chat
Heb je vragen over het programma?
Hallo, van harte welkom op de website van Nar-Anon.
Als je informatie wil, bel, mail of stuur een appje.