Voor algemene informatie over Nar-Anon meetings in Nederland en informatie over het zelf starten van een fysieke of online meeting, neem aub contact op:

Contact: info@naranon.nl
Whatsapp: 06-41898671

Fysieke meeting

Nar-Anon Den Haag

Als je interesse hebt om deze meeting bij te wonen, dan mag je bellen, appen of een mail sturen voor meer info : 0630406351 of naranondenhaag@gmail.com

Vanaf januari 2024:

Nar-Anon Tilburg – Alleen maar liefde-
Op de donderdagen in de even weken van 19:30u-21:00u
Als je interesse hebt om deze meeting bij te wonen, mag je bellen, appen of een mail sturen voor meer info.
naranon.alleenmaarliefde@gmail.com en 0612351155


Online meetings

De volgende meetings zijn via Zoom te volgen in Nederland.

Wil je meer info over deze meetings dan kan je mailen, appen of bellen en ontvang je ook de ZOOM inlog-gegevens.

Dinsdagavond meeting: Nar-Anon Samen Sterk

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.15 uur (inloop). De meeting start om 19.30 uur en duurt tot 21 uur.

Het onderwerp wisselt wekelijks van onderwerp zoals: herstelmiddelen, stappen of een spreker meeting. Er is altijd de mogelijkheid om met de aanwezige fellows en fella’s na te praten wanneer de meeting is afgelopen.

Voor meer informatie en/of de inloggegevens van deze meeting vragen we je contact op te nemen via telefoon of whatsapp: 0626402756 of via mail: naranonsamensterk@gmail.com

Donderdagavond:

Een meeting gericht op nieuwkomers: Vanaf 19:15 ben je van harte welkom. Deze meeting start om 19:30 en duurt een uur. Nadien kunnen vragen gesteld worden.

De donderdagmeeting gaat per 2 november veranderen naar een nieuwkomersmeeting, die bij voldoende basis weer overgaat op een meeting, maar wel gericht op nieuwkomers. Op de extra pagina van de nieuwkomersmeeting staat meer info.

Iedereen die getroffen is door de ziekte verslaving, is van harte welkom.

Voor meer informatie en/of de inloggegevens van deze meeting vragen we je contact op te nemen via telefoon of whatsapp: 06-24644984 of via mail: info@naranon.nl.

12 Stappen workshop

Op wisselende avonden is er de mogelijkheid om mee te doen met een Nar-Anon Workshop 12 Stappen in 12 weken. Je kan meedoen aan deze groep wanneer jij er klaar voor bent. Elke maand van het jaar wordt er aandacht aan een stap gegeven.

Er wordt, om een idee te krijgen wat de 12 stappen kunnen gaan betekenen, gewerkt vanuit het Nar-Anon 36 werkboek, het SESH boek en het Gele Boekje, de 12 verkorte stappen.

Vrijdagavond

Meeting rondom de 12 stappen van Nar-Anon

Online stappen meeting: de meeting is van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Om deze meeting bij te gaan wonen is het verstandig om eerst minimaal 6 online Nar-Anon meetings te hebben gevolgd op de dinsdag, donderdag avond of zondag ochtend zodat je weet wat het Nar-Anon programma inhoud.

Deze groep werkt als volgt: leden lezen om de beurt uit ons werkboek Nar-Anon 36 voor en beantwoorden de bijbehorende vragen uit het boek. We zullen doorgaans een of twee pagina’s per week behandelen en doen zo gezamenlijk het stappenwerk van stap 1 naar stap 12.
Na de meeting is er mogelijkheid na te praten met elkaar.

Zondagochtend meeting:

Iedereen is van harte welkom vanaf 10.15 (inloop). De meeting start om 10.30 uur en duurt tot 11.45

Het onderwerp wisselt wekelijks van onderwerp zoals: slogans, topics, stappen of een spreker meeting. Er is altijd de mogelijkheid om na te praten wanneer de meeting is afgelopen.

Voor meer informatie over deze meeting vragen we je contact op te nemen via telefoon of whatsapp: 06-86213193 of via mail: naranonzondag@hotmail.com

Zoom ID:
3675057769
Wachtwoord: welkom

Literatuur

Tijdens de meetings wordt er gebruik gemaakt van Nar-Anon literatuur die te vinden is in ons Blauwe Boekje. Dit Blauwe Boekje is verkrijgbaar in het Nederlands. De gesproken taal in de meeting is ook Nederlands.

Voor meer informatie over literatuur: graag mailen, appen of bellen.

Contact: info@naranon.nl
Whatsapp: 06-41898671

Open chat
Heb je vragen over het programma?
Hallo, van harte welkom op de website van Nar-Anon.
Als je informatie wil, bel, mail of stuur een appje.